Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Sähköasennus

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Sähköasennus Turku ja Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomen Sähkötech tarjoaa kaikki sähköasennukset yrityksille, kuntayhteisöille ja yhdistyksille pääosin Turun ja Varsinais-Suomen alueella. Sopimuksesta palvelemme toki koko Suomessa tai vaikka maailmanlaajuisesti. Meille tyytyväinen asiakas on tärkeintä, joten pidämme aina sovituista aikatauluista kiinni ja panostamme erinomaiseen työn laatuun.

Sähköasennuksia voivat olla mm.

  • Kokonaisvaltainen sähköasennukset uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin
  • Sähkökorjaukset ja huoltotyöt
  • Pienasennukset
  • Muutostyöt
  • ATK- ja antennityöt

Referenssejämme

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Toimiva yhteistyökumppani pienyrittäjälle

“Tärkeintä on, että saan sähkömiehen paikalle sovitusti ja että työn jälkeen voi luottaa. Asiat tapahtuvat monesti aika hektisesti tällä alalla, jolloin sähkömiestä voidaan tarvita paikalle nopeastikin. Lisäksi olen aika vaativa työn jäljen suhteen ja Sähkötech on pystynyt vastaamaan tähän hyvin.”

Kati Jensen
Pinta04 Oy

Lue asiakastarina

Taloyhtiöiden sähköasennuspalvelut remontti- ja korjauskohteissa

”Käytämme omissa projekteissamme vain niitä firmoja joiden kanssa asiat toimivat, ei se sen ihmeellisempää ole. Heihin voi luottaa ja he tekevät hyvää jälkeä. Kun hommat on tehty, niissä ei ole koskaan ollut moitteen sijaa. Homma on laadukasta.”

Tapio Virtanen
Taajamateam Oy

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Miten homma etenee?

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous meiltä

Ota yhteyttä ja kerro mahdollisimman tarkasti minkälaisesta työstä on kyse. Jos kohteesta on olemassa pohjakuva, toimita se meille. Jos kuvaa ei ole, se ei ole ongelma. Yhteydenotto onnistuu näppärästi sivustomme kautta, mutta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia.

Pyydä tarjous
Vahvistus

Vahvistus

Projektin läpikäynti ja aikataulutus

Yhteydenoton jälkeen seuraa projektin läpikäynti ja aikataulutus asiakkaan kanssa, esimerkiksi dokumenttien saamiseksi. Emme voi tehdä suunnitelmaa ennen kuin saamme tarvittavat dokumentit asiakkaalta. Karkeat aikataulut voidaan sopia ja antaa alustava hinta-arvio tulevalle työlle.

Hinnoittelu

Katselmus

Katselmointi työkohteessa

Riippuen projektista ja siitä millaista dokumentaatiota on saatavilla sekä mitä asiakas haluaa, teemme mielellämme katselmoinnin työkohteessa yhdessä asiakkaan kanssa. Riippuen tilanteesta voimme tehdä myös perussuunnitelman siitä mikä on meidän ajatuksemme projektista, ja sen jälkeen voidaan tehdä katselmointi asiakkaan kanssa. 

Tyytyväisyys

Suunnitelma

Perussuunnitelma hahmottamaan tilannetta

Usein haasteena on, että tyhjän kuvan kanssa asiakkaan on vaikeampi sanoa mielipiteitä asioihin. Siksi suosittelemme, että teemme ensin perussuunnitelman. Sen myötä kun kuvaan on lisätty asioita ja ajatuksia, on asiakkaan huomattavasti helpompi kommentoida ja kertoa mielipiteitä konkreettisten ehdotusten pohjalta.

Tiimi

Sopimus

Aikataulut ja työn aloitus

Lopullisen suunnitelman ja tarjouksen hyväksymisen jälkeen sovitaan aikataulut sekä työn aloittamisen ajankohta.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Miksi valita juuri V-S Sähkötech töihin?

  • Luotettava ja avoin asiakassuhde. Asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioidaan aina. Olemme aktiivisesti yhteydessä asiakkaaseen tarpeen vaatiessa. Teemme aina sen minkä lupaamme.
  • Kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta.
  • Joustava tapa toimia, jolloin pystymme tekemään kiireelliset työt nopeasti.
  • Palvelumme ovat hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyisiä.

Tilaa sähköasennus yritykselle tai yhdistykselle

V-S Sähkötech tekee kaikenkattavat sähköasennukset, niin pienemmät kuin isommatkin – yrityksille, yhdistyksille ja kuntasektorille. Palvelemme joustavasti ja nopeasti, laadusta tinkimättä. Joten kun olet ammattitaitoista sähköasennusta vailla, ota meihin yhteyttä ja laitetaan sähköasiat kerralla kuntoon.

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen