Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Älyvalaistus

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Älyvalaistus yksityisille ja yrityksille

Älyvalaistus on automaatiojärjestelmä, joka hyödyntää esimerkiksi LEd-valoja ja langatonta tekniikkaa. Käyttäjä voi hallita valaistusta etänä tai automatisoida sen toimintoja. Valaistusta voidaan ohjata langattoman tekniikan avulla joko mobiili- eli älylaitteella tai perinteisillä kytkimillä. Useat älyvalaistusjärjestelmät voidaan yhdistää myös muihin kohteen laitteisiin ja järjestelmiin.

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy tarjoaa kaikki älyvalaistusratkaisut luotettavalla ammattitaidolla ja kokemuksella yksityisille kuluttajille sekä yrityksille. Palvelemme Turusta käsin pääasiassa Varsinais-Suomessa mutta sopimuksesta myös koko Suomen alueella ja tarvittaessa kansainvälisesti.

Älyvalaistuksella käyttömukavuutta

Älyvalaistusratkaisuissa ei kangistuta siihen mitä aikanaan tietyn sähkösuunnitelman ja tietynlaisten komponenttien tai kaapeleiden suhteen on tehty. Vanhaa järjestelmää pystytään muokkaamaan älyvalaistukseksi ilman kaapeleiden vetämistä. Vanha valaistusratkaisu voidaan muuntaa kokonaan älyvalaistukseksi tai älyvalaistusta ja vanhaa voidaan yhdistää toimimaan rinnakkain niin sanottuna hybridijärjestelmänä. Älyvalaistuksessa katkaisijan muutostyö on enemmän ohjelmallinen muutos kuin mekaaninen työ.

Älyvalaistuksen avulla voit säätää esimerkiksi valojen kirkkautta ja väriä tai määrittää valot syttymään kun järjestelmä havaitsee jonkun saapuneen kohteeseen. Järjestelmällä voi myös simuloida asutun kodin vaikutelmaa ollessasi lomalla.

Voit säätää myös yksittäisen tai ryhmiteltyjen valaisimien lämpötiloja ja kirkkautta, jolloin käyttömukavuus ja kohteen turvallisuus paranevat. Myös omien suosikkiasetusten tallentaminen muistiin käy helposti.

Energiatehokkuus paranee

Älyvalaistus voi parantaa energiatehokkuutta ja sillä on mahdollista tehdä helppoja energiansäästöratkaisuja, joissa esimerkiksi valaistustaso mukautuu olemassa olevan valaistustason mukaan. Eli käytännössä silloin kun on kirkasta, valot eivät jää päälle turhaan tai ne himmenevät sen verran, että tietty haluttu valotaso säilyy koko ajan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Dubain Burj al Arabin terassin sähkötyöt

Burj al Arab Dubai Toteutimme Dubain Burj al Arabin terassin


Lue asiakastarina

Näin tilaat älyvalaistuksen

Tarjouspyyntö

Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous

Ota yhteyttä ja vastaa mahdollisimman tarkasti minkälaisesta työstä on kyse. Helpoiten se käy sivustomme kautta. Jos kohteesta on olemassa pohjakuva toimita se meille. Jos kuvaa ei ole, se ei ole ongelma. Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Pyydä tarjous
Vahvistus

Kartoitus

Tarkka kartoitus

Yhteydenoton jälkeen seuraa projektin läpikäynti ja aikataulutus asiakkaan kanssa esimerkiksi dokumenttien saamiseksi. Emme voi tehdä todellista suunnitelmaa ennen kuin saamme tarvittavia dokumentteja asiakkaalta. Karkeat aikataulut voidaan sopia ja antaa alustava hinta-arvio tulevalle työlle.

Tiimi

Sopimus

Aikataulut ja työn aloitus

Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan työn aloittamisen ajankohta ja tarkka aikataulutus työlle.

Miksi älyvalaistus Varsinais-Suomen Sähkötechiltä?

  • Olemme kokenut ja ammattitaitoinen toimija, joka tekee aina sen minkä lupaa.
  • Palvelumme on asiakaskeskeistä, jossa asiakkaan toiveet otetaan aina huomioon ja panostamme sujuvaan tiedonkulkuun.
  • Meiltä löytyy vankka tietotaito älyvalaistusratkaisuista läpi yrityksen.
  • Toimimme nopeasti ja joustavasti.
  • Tarjoamme hinta-laatusuhteiltaan kilpailukykyisiä palveluita.

Suomalainen innovaatio – Casambi

Käytämme älyvalaistusratkaisuissa ohjaukseen suomalaista innovaatiota Casambia. Valintamme yhtenä tärkeimpänä perusteena on ratkaisun avoimuus, sillä Casambi pystyy tukemaan kaikkia valaistusratkaisuja. Itse valaistuksen ohjaus käy näppärästi Casambin omalla sovelluksella, joka on ilmainen ja toimii sekä Android- että iOS -älylaitteissa. Sovelluksen lisäksi voidaan asentaa langattomat ja patterittomat kytkimet valaistuksen ohjausta varten. Myös verhomoottorit ja markiisit voidaan liittää osaksi älyvalaistusjärjestelmää. Kytkimillä voidaan ohjata niin yksittäistä valaisinta kuin isompaa valaisinryhmää. 

Kun harkitset älyvalaistusta joko uudis- tai saneerauskohteeseen, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous! Palvelemme niin yksityisiä kuluttajia kuin yrityksiä älyvalaistusasioissa pääasiassa Varsinais-Suomen alueella, mutta sopimuksesta koko Suomen alueella tai kansainvälisesti.

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen