Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Kakola

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

Kakola Yhtiöt Oy on käyttänyt yhteistyökumppaninaan Varsinais-Suomen Sähkötech Oy:tä alusta asti kokonaisuudessaan 8 vuotta kestävässä suuressa rakennushankkeessa Turun Kakolanmäellä. Suurhankkeen sähkötyöt haluttiin keskittää yhdelle yrityksellä projektin sujuvuuden takaamiseksi.

Tarvittava kapasiteetti suurprojektiin

Kun Kakola Yhtiöt Oy hankki omistuksen massiivista rakennushanketta varten Turun Kakolanmäkeen vuonna 2015, tarvittiin kapasiteetiltaan riittävä toimija 260 asunnon, autotallin, liiketilojen, hotellin ja span sähkötöiden toteuttajaksi. Yhtiön aiemmassa rakennusprojektissa hyväksi todettu V-S Sähkötech valikoitui tekijäksi riittävän kapasiteettinsa sekä tietotaitonsa vuoksi.

”Meille oli tärkeää, että kaikista sähkötöistä vastaa sama yritys. Näin asiat pysyvät paremmin hanskassa, kun sama toimija tuntee koko alueen kaikki kohteet läpikotaisin”, sanoo Joonas Ojala Kakola Yhtiöistä.

V-S Sähkötechin kanssa toimiminen on varsin mutkatonta.

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. Markus, joka vastaa sähköpuolen kokonaisuudesta on paikan päällä hyvin paljon ja hänellä on myös oma toimisto täällä rakennusalueella.”

Laadukasta jälkeä

Kakola Yhtiöissä ollaan erittäin tyytyväisiä Sähkötechin tekemiseen kokonaisuutena. Mutta jos pitäisi nostaa joku asia erityisesti, mikä se olisi?

”Kyllä se on laatu.  He panostavat työn jälkeen, eivätkä mene siitä missä aita on matalin. Markus joka hoitaa tätä projektia hankkii meille myös materiaalit. Hän selvittelee ja kilpailuttaa esimerkiksi valaisimet ja muut sähköratkaisut.”

Myös yritysten yhteistyö jatkuu kun Kakola-projekti aikanaan päättyy, tosin hieman erilaisena.

”Tämän suurhankkeen jälkeen yhtiömme toimenkuva muuttuu kun luovumme rakennuttamisesta ja siirrymme hotellin ja span pyörittäjiksi. Mutta jos ja kun sähkötyökorjauksille tulee tarvetta, käytämme Sähkötechin palveluja jatkossakin sillä he tuntevat kaikki systeemimme jo valmiiksi”, Joonas Ojala sanoo.


Uusimmat asiakastarinat

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina
Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen