Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Joustavuus on tärkeä asia

Perustuksista ihan vesikattoon asti rakennustöitä tekevä Rakennuspalvelu Kari Ylitalo on tehnyt V-S Sähkötechin kanssa yhteistyötä jo vuosia. Sähkötechin joustavuus ja yrityksen tekijöiden ammattitaito on hitsautunut tärkeäksi osaksi Rakennuspalvelu Kari Ylitalon kokonaisvaltaista rakennuspalvelua ja sitä kautta asiakastyytyväisyyttä. 

Sovitut asiat pitävät

Yhteistyö sai Kari Ylitalon mukaan alkunsa kohteessa missä vanhat sähkötyöt piti purkaa. Sähkötechin Markus Aaltonen oli Karille tuttu kaveri ja hän lähti kokeilemaan palvelua sen perusteella.

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”, Kari Ylitalo sanoo

”Isoin asia yhteistyökumppaneiden kanssa toimiessa, niin putkimiesten kuin sähkäreidenkin kohdalla on, että he tulevat silloin työmaalle kun tarvitaan, ja Sähkötechiltä löytyy valtavasti joustoa. Esimerkiksi he voivat olla jossain muulla työmaalla ja jos on ihan pakko, he tulevat hoitamaan asiat heti kuntoon tai viimeistään seuraavana aamuna. Se on todella tärkeää, että työmaalla hommat edistyvät eikä tarvitse odotella sähkömiehiä päivätolkulla.”

Projektit hoituvat jouhevasti

”Sen jälkeen he hoitavat sähköhomman kokonaisvaltaisesti loppuun. Heillä on aina tarvittavat asiat mukana kun he saapuvat työmaalle. On tärkeää ettei kenenkään tarvitse lähteä enää työmaalta hakemaan mitään, vaan kaikki tarvittava kulkee heti mukana paikalle. Tehokas ajankäyttö on SE asia näissä töissä”.

Suurimmaksi hyödyksi yritykselleen yhteistyöstä V-S Sähkötechin kanssa Kari Ylitalo nostaa asiakastyytyväisyyden omien asiakkaiden suuntaan. Hänen asiakkaansa arvostavat korkealle Sähkötechin tekemiä töitä.

”Joustavuus ja se että heillä on todella mukavat kaverit töissä ovat avainasemassa miksi heidän kanssaan on helppo ja hyvä toimia. He tekevät myös työnsä erittäin siististi, kaikilla firmoilla näin ei ole. Voin laittaa heidät ihan mille työmaalle tahansa, ja voin luottaa siihen että mitään murheita ei tule heidän takia”, Ylitalo toteaa.  


Uusimmat asiakastarinat

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina
Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen