Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Sähköasennukset

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Sähköasennukset yksityisille kuluttajille Turun ja Varsinais-Suomen alueella

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy tekee sähköasennukset ja omakotitalon sähkötyöt yksityisille kuluttajille joustavasti sekä vankalla ammattitaidolla. Osaamistamme ovat kaikki kodin sähkötyöt alkaen pienistä sähkötöistä laajamittaisiin sähköasennustöihin niin uudis- kuin saneerauskohteissa. Toimimme pääasiassa Turussa sekä Varsinais-Suomessa, mutta sopimuksesta palvelemme koko Suomen alueella tai missä päin maailmaa tahansa.

Omakotitalon sähkötyöt ja -asennukset kuntoon

Meiltä löytyy kokemusta laajasti erityyppisistä omakotitaloista sekä niiden sähköjärjestelmistä. Teemme sähköasennuksia kokonaisvaltaisesti, oli kyseessä rakennettava tai saneerattava talo.

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen palveluumme. Siksi panostamme työssämme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, pidämme sovituista asioista kiinni sekä huolehdimme siitä, että asiakas pidetään ajan tasalla. Pätevällä henkilöstöllämme on vankka alan osaaminen sekä pitkä kokemus, eivätkä vaativatkaan kohteet tuota meille ongelmia. Olipa kyseessä sähköasennus tai isompi saneeraus, voit luottaa aina osaamiseemme.

Referenssit

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina

Laadukas työnjälki ratkaisee

Juha Sammalmaa otti Sähkötechiin yhteyttä sähkösuunnittelijansa suosituksesta, eikä ole joutunut pettymään. ”Kokonaisuutena  voi sanoa, että heillä on äärettömän huolellista tekemistä. Kaikki työajat mitkä on sovittu, on myös pitäneet 100 %:sti paikkaansa, luotto tekemiseen on silloin huipussaan.”

Juha Sammalmaa

Lue asiakastarina

Miten tilaat sähköasennuksen meiltä?

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous meiltä

Ota meihin yhteyttä ja kerro mahdollisimman tarkkaan millaisesta sähköasennustyöstä on kyse. Helpoiten se onnistuu sivustomme kautta, mutta voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia. Sähköpostitiedusteluihin pyritään vastaamaan 2-3 vuorokauden aikana.

Pyydä tarjous
Hinnoittelu

Katselmus

Yllätyksetön hinnoittelu

Yhteydenoton jälkeen sovitaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti miten edetään. Teemme katselmuksen mielellämme työkohteessa, mikäli se koetaan tarpeelliseksi. Voimme antaa heti karkean arvion sekä työn aikataulusta että hinnasta. Mikäli kyse on isommasta sähköasennuksesta teemme tarjouksen.

Tiimi

Sopimus

Aikataulut ja työn aloitus

Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan asiakkaan kanssa aikataulu ja työn aloittamisen ajankohta. Tämän jälkeen suoritetaan työ.

Tavallisimpia sähköasennuskohteitamme ovat

  • Uusien rivi- ja omakotitalojen sähköasennukset
  • Huoneistoremonttien sähköasennukset esim. keittiöihin ja kylpyhuoneisiin
  • Vanhempien rakennusten sekä omakotitalojen sähkösaneeraustyöt
  • Ulko- ja sisävalaistukset
  • Vian paikannus ja korjaus

Muistathan, että meiltä saat myös kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit sekä laadukkaan sähkösuunnittelun kohteeseen.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Miksi sähköasennus kannattaa teettää Sähkötechillä?

  • Olemme kokenut ja luotettava paikallinen toimija
  • Asiakaslähtöinen ja aktiivinen palvelu, se tehdään aina mitä luvataan
  • Joustava ja nopea reagointiaika
  • Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta
  • Hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyiset hinnat

Tilaa sähköasennustyö paikalliselta ammattilaiselta

Olemme paikallinen ja luotettava sähköasentamisen ammattilainen, joka tekee kaikki sähkötyöt niin uudis- kuin saneerauskohteisiin. Palvelemme asiakaslähtöisesti ja ripeästi pääasiassa Turussa ja Varsinais-Suomessa, mutta tarvittaessa toimimme koko Suomen alueella tai missä päin maailmaa tahansa.

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen