Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Sähkötyöt

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Sähkötyöt Turku ja Varsinais-Suomi

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy hoitaa sähkötyöt, kuten sähkökorjaukset sekä sähköremontit Turussa ja lähiseuduilla. Palvelemme tarvittaessa yksityisasiakkaita myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Olemme joustavia ja hoidamme mielellämme sekä pienemmät että suuremmat sähkötyöt.

Monipuoliset sähkötyöt kokemuksella ja ammattitaidolla

Varsinais-Suomen Sähkötechiltä saat sähkötyöt ja sähkökorjaukset monipuolisesti, oli kyseessä pienempi työ tai isompi asennuskokonaisuus. Teemme kaiken yksittäisistä pistorasia-asennuksesta aina huoneistojen, omakotitalojen ja kesämökkien kokonaisiin sähköasennuksiin. Toteutamme sekä saneeraus- että uudiskohteet.

Olemme sähkön todellisia ammattilaisia, joilla on pitkän kokemuksen tuoma laaja tietotaito alalta. Toimialueemme on ensisijaisesti Turku ja Varsinais-Suomi, mutta toteutamme sopimuksen mukaan sähkötyöt myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulla tai Lapissa.

Olemme toteuttaneet sähköprojekteja myös muun muassa Rukalla. Varsinais-Suomen ulkopuolelle lähteminen ei ole meille ongelma, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on tarvetta ammattitaitoiselle sähkötyöntekijälle missä päin Suomea tahansa.

Toimitusaikamme riippuu aina työn laajuudesta ja vaatimuksista. Teemme sähkötyöt ja sähköurakoinnin asiakkaan tarpeen mukaan asiakkaan toivomassa aikataulussa. Tilatessasi työt meiltä et joudu koskaan odottamaan turhaan, sillä olemme joustavia ja tarkkoja ammattilaisia.

Referenssejämme

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina

Laadukas työnjälki ratkaisee

Juha Sammalmaa otti Sähkötechiin yhteyttä sähkösuunnittelijansa suosituksesta, eikä ole joutunut pettymään. ”Kokonaisuutena  voi sanoa, että heillä on äärettömän huolellista tekemistä. Kaikki työajat mitkä on sovittu, on myös pitäneet 100 %:sti paikkaansa, luotto tekemiseen on silloin huipussaan.”

Juha Sammalmaa

Lue asiakastarina

Miten tilaat sähkötyön?

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous meiltä

Ota meihin yhteyttä ja kerro mahdollisimman tarkkaan millaisesta urakasta on kyse. Näppärimmin se onnistuu sivustomme lomakkeen kautta, mutta voit toki soittaa tai lähettää sähköpostia meille.

Pyydä tarjous
Vahvistus

Vahvistus

Tarkka kartoitus

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme asiakkaan kanssa tulevan työn ja voimme antaa heti karkeat arviot aikatauluista ja urakoinnin hinnasta.

Hinnoittelu

Katselmus

Yllätyksetön hinnoittelu

Asiakkaan kanssa sovitaan mahdollinen katselmus työmaalla. Tämän jälkeen annamme tarjouksen.

Tiimi

Sopimus

Aikataulut ja työn aloitus

Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan asiakkaan kanssa tarkat aikataulut työlle sekä sen aloitusajankohta. Sen jälkeen tehdään työsuoritus.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Miksi V-S Sähkötech?

  • Pääsääntöisesti reagoimme todella nopeasti yhteydenottoihin.
  • Pidämme sovituista asioista kiinni, joten voit luottaa esimerkiksi aikatauluihin.
  • Materiaalivalinnoissa ja kaikessa muussa kuuntelemme asiakkaan toiveita. Emme tee asioita omin päin.
  • Kaikki sähkömiehemme ovat alan luotettavia ammattilaisia.
  • Palvelumme ovat hinta-laatusuhteiltaan kilpailukykyisiä.

Tilaa sähkötyö tai sähköremontti paikalliselta ammattilaiselta

Kun tarvitset luotettavaa sähkötöiden tekijää Turun ja Varsinais-Suomen alueella – ota yhteyttä Varsinais-Suomen Sähkötechiin. Oli kyseessä omakotitalon sähkötyöt tai pistorasian asennus, yhteys meihin ja homma hoituu kuntoon. Palvelemme tarvittaessa myös muun Suomen alueella sekä ulkomailla.

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen