Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Sähköurakointi

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Sähköurakointi Turku ja Varsinais-Suomi

Tarjoamme laadukasta ja luotettavaa sähköurakointia yrityksille pääasiassa Turun ja Varsinais-Suomen alueilla. Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä tarpeen mukaan myös muualla Suomessa tai ulkomailla. Varsinais-Suomen Sähkötechillä on pitkä kokemus ja laaja tietotaito sähköurakoinneista niin koti- kuin ulkomaillakin.

Sähköurakointia monipuolisesti

Sähköurakointi pitää sisällään käytännössä kaikki mahdolliset sähkötyöt, aina pienemmistä sähkötöistä laajoihin sähköistysurakoihin. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sähköurakointi luo turvallisen tilan, jossa on hyvä oleskella. Käytännönläheiset ja käyttäjäystävälliset ratkaisut tekevät tilasta toimivan.

Teemme töitä sekä urakkasopimuksella että tuntityönä. Toteutus riippuu aina työn laadusta ja asiakkaan toiveista. Sähköurakoimme niin uudis-, saneeraus- kuin muutoskohteissa. Varsinais-Suomen Sähkötech Oy ottaa hommat haltuun – toteutamme sähkötyöt kokonaisvaltaisesti aina kiinteistä sähköistyksistä it-järjestelmiin ja paloilmoitinjärjestelmiin.

Sähköurakointi myös taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Toteutamme sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Toimistojen, liiketilojen ja hallien urakoinnit ovat erikoisalaamme. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähköurakointi vankalla vuosikymmenien tuomalla kokemuksella. Teemme paljon urakointeja myös alihankintana.

Referenssejämme

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Taloyhtiöiden sähköasennuspalvelut remontti- ja korjauskohteissa

”Käytämme omissa projekteissamme vain niitä firmoja joiden kanssa asiat toimivat, ei se sen ihmeellisempää ole. Heihin voi luottaa ja he tekevät hyvää jälkeä. Kun hommat on tehty, niissä ei ole koskaan ollut moitteen sijaa. Homma on laadukasta.”

Tapio Virtanen
Taajamateam Oy

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Näin tilaat sähköurakoinnin

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous meiltä

Ota meihin yhteyttä ja kerro mahdollisimman tarkkaan millaisesta urakasta on kyse. Näppärimmin se onnistuu sivustomme lomakkeen kautta, mutta voit toki soittaa tai lähettää sähköpostia meille.

Pyydä tarjous
Vahvistus

Vahvistus

Tarkka kartoitus

Yhteydenoton jälkeen kartoitamme asiakkaan kanssa tulevan työn ja voimme antaa heti karkeat arviot aikatauluista ja urakoinnin hinnasta.

Hinnoittelu

Katselmus

Yllätyksetön hinnoittelu

Asiakkaan kanssa sovitaan mahdollinen katselmus työmaalla. Tämän jälkeen annamme tarjouksen.

Tiimi

Sopimus

Aikataulut ja työn aloitus

Mikäli tarjous hyväksytään, sovitaan asiakkaan kanssa tarkat aikataulut työlle sekä sen aloitusajankohta. Sen jälkeen tehdään työsuoritus.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Sähköurakointi voi pitää sisällään esimerkiksi:

 • Kiinteät sähköistykset
 • ATK- ja antennityöt
 • Murtojärjestelmät
 • Kameravalvontajärjestelmät
 • Paloilmoitinjärjestelmät
 • Sähkösuunnitelman
 • Sähkötarvikkeet

Miksi urakointi meiltä?

 • Meillä on pitkä kokemus ja vankka tietotaito sähköurakoinneista. Olemme urakoineet laajasti Suomessa, viimeisimpiin töihin kuuluu muun muassa Turun Kakolanmäen sähköurakoinnit. Ulkomailla olemme tehneet mm. Dubain Burj Ajab -hotellin urakointeja.
 • Henkilökunnallamme on tarvittavat koulutukset ja ammattitaito töiden erinomaiseen toteutukseen.
 • Toimintamme perustuu asiakaskeskeisyyteen, jossa otetaan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon. Olemme erittäin joustavia, ja monesti pystymme toteuttamaan aikataulut toiveiden mukaan. Kommunikoimme suoraan asiakkaalle ja olemme avoimia asioiden suhteen. Teemme aina sen minkä lupaamme.
 • Sähköurakointimme ovat hinta-laatusuhteiltaan kilpailukykyisiä.

Tilaa sähköurakointi yrityksellesi Sähkötechiltä

Luotettavana ja ammattitaitoisena tekijänä olemme valmiita toteuttamaan sähköurakointinne joustavasti ja varmasti. Palvelemme yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä Turun sekä Varsinais-Suomen ja muun Suomen alueella ulkomaita unohtamatta.

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen