Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

TaajamaTeam

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Homma pelittää

Taajamateam Oy käyttää V-S Sähkötechin sähköasennuspalveluja taloyhtiöissä tehtävissä remontti- ja korjauskohteissa eri puolilla Turkua ja Kaarinaa. Sähkötechin sujuva ja laadukas sähköasennuspalvelu on osoittautunut tärkeäksi osatekijäksi Taajamateam Oy:n omaa palvelua.

Luotettavaa sähköasennusta

Alunperin Taajamateam Oy tarvitsi töihinsä luotettavaa sähkötöiden tekijää. V-S Sähkötech tuli puheisiin tutun työntekijän kautta ja Taajamateamin oli helppo lähteä kokeilemaan palvelua, koska tutun asentajan toimintatapa oli ennakkoon tiedossa.

”Meille on tärkeää, että yhteistyökumppanin toimintaa voi aina luottaa. Tullaan ja tehdään silloin kun sovitaan ja jos tulee este etsitään uusi aika työlle, ettei asiat jää ”kellumaan”. Tutun kaverin lisäksi tässä matkan varrella kun on tutustunut myös muihin Sähkötechin tekijöihin, voi todeta että homma toiminut niin kuin niiden pitääkin toimia. Se on tärkeää meille, että homma pelittää”, Tapio Virtanen Taajamateam Oy:ltä sanoo.

Asiakaspalvelu hoituu tyylillä

V-S Sähkötechin asiakaspalvelu ja -viestintä saa Virtaselta varauksettomat kehut.

”Kommunikaatio toimii hienosti, he ovat olleet tarvittaessa myös suoraan meidän asiakkaisiin yhteyksissä ja hoitaneet sen erittäin fiksusti”.

Yhteistyö sujuu ilmeisen hyvin, mutta mikä mahtaa tähän olla syynä?

”Siihen on minusta yksinkertainen syy. Se johtuu ihan näistä kavereista jotka siellä ovat töissä. Heihin voi luottaa ja he tekevät hyvää jälkeä. Kun hommat on tehty, niissä ei ole koskaan ollut moitteen sijaa. Homma on laadukasta.”

”Käytämme omissa projekteissamme vain niitä firmoja joiden kanssa asiat toimivat, ei se sen ihmeellisempää ole. Hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin kautta mekin olemme, myös teetettävien töiden kautta, luotettavia omien asiakkaidemme suuntaan. Se on tänä päivänä todella tärkeää, että ihmiset luottavat yrityksen toimintaa. Sitten kun hommat on tehty, niissä ei ole koskaan ollut moitteen sijaa. Homma on laadukasta”, Tapio Virtanen toteaa.


Uusimmat asiakastarinat

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina
Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen