Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Sami Rantalainen

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Kaikki toimii kuin junan vessa

Onnistunut sähkötöiden uusiminen remontointikohteeseen johti muidenkin sähkötöiden teettämiseen Varsinais-Suomen Sähkötechillä. Asiakas on kokenut yrityksen toiminnan suoraselkäisenä ja ammattitaitoisena palveluna, jota on mukava käyttää.

Kaikki sähkötyöt uusiksi

Sami Rantalainen remontoi vanhan asunnon johon tarvittiin vanhojen sähkötöiden totaalista uusimista. Remontin urakoitsija suositteli Varsinais-Suomen Sähkötechiä tekijäksi hommaan. Nopeasti kävi selväksi, että sähkärin valinta oli osunut nappiin.

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”, Sami Rantalainen sanoo.

”Kaikki toimii niin kuin se kuuluisa junan vessa. Jos sovitaan aika, he tulevat aina silloin paikalle. Ja jos on akuutti tarve, saan heidät varmasti paikalle parin päivän aikana.”

Helppoa ja laadukasta palvelua

Rantalaisen mukaan asiaksviestintä Sähkötechin kanssa hoituu nopeasti ja vaivattomasti  Kommunikointi on hänen tapauksessaan käyty pääasiassa Whatsapp-viesteillä ja puheluilla. Jos puhelimeen ei ole ehditty vastaamaan juuri soittohetkellä, on Sähkötechin päästä oltu yhteyksissä nopeasti Samiin.

”Työn jälki on hyvää ja aikataulu pitää. Ja siistitään omat jäljet eikä rähmitä esimerkiksi juuri maalattua seinää likaisilla käsillä. Tykkään kun tehdään täsmällisesti, laadusta tinkimättä. Todella hyvä paja”, Rantalainen kehuu.

Yhteistyö on saanut jo jatkoa ja saa sitä myös tulevaisuudessakin.

”Olen teettänyt sähkötöitä myös mökille ja onpa pari kaveriakin teettänyt sähköhommat Sähkötechillä eikä heilläkään ole ollut mitään valittamista, päinvastoin. On ilmiselvää, että jatkossakin omien sähköjuttujen tekijä on Sähkötech. Suosittelen yritystä kaikille sähkötöitä tarvitseville. Oli kyseessä isompi tai pienempi homma, asiat sujuvat luotettavasti alusta loppuun.”


Uusimmat asiakastarinat

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina
Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen