Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Sähkösuunnittelu yksityisille

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Omakotitalon sähkösuunnittelu sekä sähkösuunnitelmat Turussa ja Varsinais-Suomessa

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy tarjoaa yksityisille kuluttajille laadukasta omakotitalon sähkösuunnittelua kokemuksella ja ammattitaidolla. Teemme sähkösuunnitteluratkaisuja sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Palvelemme asiakkaitamme pääasiassa Turun ja Varsinais-Suomen alueella, mutta sopimuksesta työskentelemme myös muualla Suomessa ja jopa ulkomailla.

Rivi- tai omakotitalon sähkösuunnittelu

Uuden rivi- tai omakotitalon sähkösuunnittelu on tärkeää teettää ajoissa, mieluiten jo ennen rakennusprojektin aloittamista. Tämä siksi, että on järkevää miettiä myös eri sähköpisteiden sijoittamista taloon ja esimerkiksi valaistuspisteiden tärkeyttä. Lisäksi on hyvä huomioida, mikäli on jotain erityistarpeita esimerkiksi sähköistyksen ja valaistusratkaisujen suhteen.

Referenssejämme

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina

Laadukas työnjälki ratkaisee

Juha Sammalmaa otti Sähkötechiin yhteyttä sähkösuunnittelijansa suosituksesta, eikä ole joutunut pettymään. ”Kokonaisuutena  voi sanoa, että heillä on äärettömän huolellista tekemistä. Kaikki työajat mitkä on sovittu, on myös pitäneet 100 %:sti paikkaansa, luotto tekemiseen on silloin huipussaan.”

Juha Sammalmaa

Lue asiakastarina

Miten tilaat sähkösuunnittelun meiltä?

Tarjouspyyntö

Tarjouspyyntö

Pyydä tarjous meiltä

Ota yhteyttä meihin ja kerro mahdollisimman tarkasti mitä haluat. Helpoiten se onnistuu sivustomme kautta vastaamalla kysymyksiin. Voit myös luonnollisesti soittaa meille tai lähettää sähköpostiviestin.

Pyydä tarjous
Vahvistus

Vahvistus

Tarkka kartoitus

Yhteydenoton jälkeen otamme yhteyttä asiakkaaseen ja kartoitamme tilannetta yhdessä sekä sovimme mahdollisen katselmuksen tulevassa työkohteessa.

Hinnoittelu

Katselmus

Annamme tarjouksen

Mikäli katselmus päätetään tehdä, annamme sen jälkeen tarjouksen työstä.

Näin sähkösuunnittelu etenee

  • Sähkösuunnitelman tekoon tarvitaan rakennuksen pohjapiirros ja asemakaava. Mikäli pohjapiirrosta ei ole, onnistuu senkin tekeminen, kunhan vain rakennuksen mitat ovat saatavilla.
  • Teemme kaiken yksinkertaisista sähkökuvista kokonaisvaltaiseen suunnitteluun.
  • Kun tehdään sähkökuvia, se kuinka laajat sähkökuvat tehdään riippuu siitä millaisia kuvia asiakas tarvitsee. Esimerkiksi aletaanko mitoittamaan pääsulakkeita yms.
  • Käytämme pääsääntöisesti tietomallinnusta.
  • Käymme aina asiakkaan kanssa yhdessä läpi suunnitelmat ja kuvat.

Haluatko keskustella asiantuntijan kanssa?

Miksi valita juuri V-S Sähkötech?

  • Kokenut ja luotettava paikallinen toimija
  • Asiakaslähtöinen ja aktiivinen palvelu, se tehdään mitä luvataan
  • Joustava ja nopea reagointiaika
  • Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta
  • Hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyiset hinnat

Tilaa laadukas sähkösuunnittelu meiltä

Kun tarvitset ammattitaitoista sähkösuunnittelua joko uudis- tai saneerauskohteeseen Turun ja Varsinais-Suomen alueella, ota yhteyttä paikalliseen ammattilaiseen Varsinais-Suomen Sähkötechiin. Palvelemme yksityisasiakkaita sähkösuunnitelmienkin osalta koko Suomen alueella tai missä päin maailmaa tahansa eli kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous sähkösuunnittelusta!

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen