Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Juha Sammalmaa

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Laadukas työnjälki ratkaisee

Turkulainen Juha Sammalmaa on käyttänyt Varsinais-Suomen Sähkötechin palveluja sekä työssään rakennusalan yrittäjänä, että myös oman 3-kerroksisen kotinsa kaikkien sähkötöiden tekemisessä. Hänen mielestään yritys toimii niin kuin aina ennalta on sovittu ja näin Sähkötechin tekemiseen voi luottaa.

Suosittelijan kautta ensikosketus yritykseen

Alun perin Varsinais-Suomen Sähkötech tuli Juha Sammalmaan tietoisuuteen kun työasioissa hänen pitkäaikainen sähkösuunnittelijansa suositteli yritystä tarvittaviin sähkötöihin.

”Kyllä minä lähden helposti kokeilemaan tällaisessa tapauksessa yritystä kun tuollainen luottotyyppi sellaista suosittelee. Mikäänhän ei ole varmaa suosituksesta huolimatta, mutta näin jälkikäteen mietittynä asiat ovat aina hoituneet Sähkötechin kanssa niin kuin niiden on pitänytkin hoitua”, Juha Sammalmaa sanoo.

Oman talon rakennusprojektin yhteydessä sähkötöiden osalta edettiin jouhevasti. Sähkösuunnittelijan tekemien sähkösuunnitelman jälkeen käytiin läpi asiat urakoitsijan ja tekijän kanssa.

”Suunnitelman nyanssit käytiin hieman tarkemmin läpi Sähkötechin kanssa ja katsotiin onko heillä jotain muutosehdotuksia. Suhtaudun niihin aina ihan positiivisesti, koska tekijällä on kuitenkin se käytännön toteutus parhaiten hanskassa. Sen jälkeen sähkötyöt tehtiin sovitusti.”

Luotettavuus ja ammattitaito palvelun keskiössä

Asiakaspalvelu ja viestintä toimii Sammalmaan mukaan varsin sujuvasti puhelimitse. Sähkötechin kanssa toimiminen on on luotettavaa ja mieluisaa.

”Kokonaisuutena  voi sanoa, että heillä on äärettömän huolellista tekemistä. Kaikki työajat mitkä on sovittu, on myös pitäneet 100 %:sti paikkaansa, luotto tekemiseen on silloin huipussaan.”

”Aikatauluasia on todella tärkeä homma rakentamisessa. Lisäksi kun työn jälki on laadukasta ja työt edistyvät ripeästi, ei ole mitään moitittavaa.”

Yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin. Parhaillaan Sähkötech tekee Sammalmaan kipparoiman rakennusalan yrityksen korjauskohteissa sähkötöitä.

”En näe mitään syytä miksi yhteistyö ei jatkuisi. Sähkötechiä voin suositella sähkötöiden tekijäksi ihan kaikille, toteaa Juha Sammalmaa.


Uusimmat asiakastarinat

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina
Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen