Sähkötyöt ja sähköurakointi vaativiinkin kohteisiin.

Pinta04

Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen

Toimiva yhteistyökumppani pienyrittäjälle

Pinta04 Oy on löytänyt Varsinais-Suomen Sähkötech Oy:stä luotettavan yhteistyökumppanin korjaus- ja remontointiprojekteilleen. Sähkötech palvelee ja toimii joustavasti pk-yrityksen tarpeiden mukaisesti. Myös työn jälkeen voi aina luottaa.

Luotettavaa sähköasennusta

Kati Jensenin luotsaama Pinta04 Oy remontoi ja myy asuntoja. Neljä vuotta sitten yritys tarvitsi sähköasennuspalveluja tarjoavan yhteistyökumppanin kunnostus- ja korjaustöiden tueksi. Varsinais-Suomen Sähkötech vastasi tarpeeseen jonka keskiössä oli; sähköasentaja luotettavasti töihin aina kun sille on tarvetta.

”Minulle tärkeintä on, että saan sähkömiehen paikalle sovitusti ja että työn jälkeen voi luottaa. Asiat tapahtuvat monesti aika hektisesti tällä alalla, jolloin sähkömiestä voidaan tarvita paikalle nopeastikin. Lisäksi olen aika vaativa työn jäljen suhteen ja onneksi Sami Sähkötechiltä on pystynyt vastaamaan siihen hyvin. Asiaa auttaa varmasti se, että Samilla on taustaa myös rakentamispuolelta ja hän ymmärtää sitä kautta myös käytettävyyden kannalta asioita. ”, Kati Jensen sanoo.

Myös remontointiprojektien sujuvuus sähkötöiden osalta saa kiitosta.

”Yleensä lähetän kuvan sähkökaapista sekä -piirustukset, jos niitä on tarjolla. Usein kuitenkin näissä taloprojekteissa on sekaisin sekä vanhaa että uutta sähkötekniikkaa, eikä piirustuksiakaan aina välttämättä ole. Näistä huolimatta asiat ovat kuitenkin aina hoituneet tosi hyvin”, Kati kehuu.

Sujuva yhteistyö saa jatkoa edelleen

Kommunikointi sujuu yritysten välillä luontevasti ja vaivattomasti, ilman turhia. Suurimpana hyötynä 4 vuoden yhteistyöstä yritykselleen Kati Jensen nostaa ehdottomasti luotettavuuden.

”Se että Sähkötechin tekemiseen voi aina luottaa, on tosi tärkeä asia itselleni. Sen takia näen myös yhteistyömme jatkuvan pitkään.”

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy:tä Kati Jensen suosittelee kaikille pienyrittäjille, jotka ovat ketterästi ja joustavasti toimivan sähköasennusliikkeen tarpeessa.


Uusimmat asiakastarinat

Yhteistyökumppani vuosia kestävään rakennushankkeeseen

”Minusta parasta on se, että vastuuhenkilöiden kanssa toimitaan suoraan ilman välikäsiä. On hyvä, että he päättävät myös asioista, jolloin asiat saadaan nopeasti sovittua ilman että joudutaan soittelemaan monelle eri henkilölle. Kanssakäyminen on tietysti jatkuvaa tällaisessa projektissa. ”

Joonas Ojala
Kakola yhtiöt

Lue asiakastarina

Joustavuus on tärkeä asia

”Täytyy sanoa, että sen jälkeen kun pojat tulivat ensi kertaa työmaalle, en ole muita sähköasennusyrityksiä käyttänyt, eikä ole tarvinnut edes miettiä muita vaihtoehtoja. En edes kysy keneltäkään muulta firmalta sähkötyöpalveluja. Ollaan tehty jotain isojakin kohteita poikien kanssa ja minkäänlaisia ongelmia ei ole koskaan tullut eteen”

Kari Ylitalo
Rakennuspalvelu Kari Ylitalo

Lue asiakastarina

Kaikki toimii kuin junan vessa

”Homma on tosi vastuuntuntoista ja se tehdään mitä luvataan. Tämä kun ei aina ole näin yksinkertaista, moni lupailee että tulen huomenna ja sen jälkeen ei kuulu enää mitään. Pojat tulevat silloin kun pitää ja luotettavuus on ollut muutenkin viimeisen päälle”

Sami Rantalainen

Lue asiakastarina
Check

Vahva osaaminen

Check

Ensiluokkainen työnjälki

Check

Projektien sujuvuus

Check

Aukoton yhteistyö suunnittelusta toteutukseen