Sähkötyöt ja sähköurakointi Turussa ja lähiseudulla

Onko sähkötöiden tai -urakoinnin tilaaminen sinulle ajankohtaista?

Varsinais-Suomen Sähkötechiltä saat monipuolisesti ja pitkällä ammattitaidolla sähkötyöt sekä sähköurakoinnin Turussa ja lähiseuduilla. Toimialueemme on ensisijaisesti Turku ja Varsinais-Suomi, mutta toteutamme sopimuksen mukaan sähkötyöt myös esimerkiksi Helsingissä.

Olemme toteuttaneet projekteja myös muun muassa Rukalla. Varsinais-Suomen ulkopuolelle lähteminen ei ole meille ongelma, joten olethan rohkeasti yhteydessä, mikäli sinulla on tarvetta ammattitaitoiselle sähkötyöntekijälle missä tahansa päin Suomea.

Ota yhteyttä »

Huolellisia sähkötyöpalveluita Turussa ja muualla Suomessa

Toimitusaikamme riippuu työn suuruudesta ja vaatimuksista. Normaalisti teemme työt asiakkaan tarpeen mukaan asiakkaan toivomassa aikataulussa. Palvelemme asiakkaitamme jopa liian hyvin – joustamme itse omissa töissämme, jotta saamme tehtyä työt asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Tilatessasi työt meiltä et joudu koskaan odottamaan, sillä olemme joustavia ja tarkkoja ammattilaisia.

Meiltä urakointi ja sähkötyöt kilpailukykyisin hinnoin

Otamme pienemmät sähkötyöt sekä suuremmat sähköurakat kokonaisvaltaisesti haltuun. Palvelemme asiakkaita laaja-alaisesti aina taloyhtiöistä yrityksiin ja rakennusteollisuuteen. Asiakas voi luottaa meihin, eikä hänen tarvitse miettiä, kuka tekee minkäkin osa-alueen. Meiltä löytyy osaamista ja yhteistyökumppaneita hommaan kuin hommaan.

050 491 1269

Sähköasennus ja sähkötyöt luotettavasti Turun seudulla

Asennamme kiinteät sähköistykset, atk- ja antenniverkot ja kauttamme saat myös murto-, kameravalvonta- ja palovaroitinjärjestelmät. Sähkötöiden ja sähköasennuksen lisäksi saat meiltä kaikki työn vaatimat tarvikkeet aina kytkimistä johtoihin ja valaisimiin.

Toteutamme muun muassa:

 • Kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin
 • Sähkökorjaukset ja huoltotyöt
 • Pienasennukset
 • Muutostyöt
 • Aurinkosähköjärjestelmät
 • Sähkösuunnitelmat ja sähkökuvat

Sähkötyöt ovat lakisääteisiä ja kuuluvat ammattilaiselle, joka pitää huolen, että sähköasennukset on tehty asianmukaisesti ja järjestelmät toimivat moitteettomasti. Kaikki sähköasentajamme ovat sähkötöiden ammattilaisia ja hinta-laatu suhteemme on kohdallaan. Toteutamme sekä uudisrakennusten että saneerauskohteiden kaikki sähkötyöt.

Sähkötyöt Turku ja lähiseutu - yrityksemme toteuttamia sähkötöitä kohteessa Burj Al Arab

Miten hinnoittelemme palvelumme?

Teemme töitä sekä urakkaperusteisesti että tuntihinnalla.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää »

Sähköurakointi Turku

Sähköurakointi pitää sisällään käytännössä kaikki sähkötyöt, aina pienemmistä sähkötöistä laajoihin sähköistysurakoihin. Teemme töitä sekä urakkasopimuksella että tuntityönä. Toteutus riippuu työn laadusta ja asiakkaan toiveista. Sähköurakointi onnistuu sekä uudiskohteissa että saneeraus- ja muutoskohteissa. Varsinais-Suomen Sähkötech ottaa koko alueen haltuun – toteutamme sähkötyöt kokonaisvaltaisesti aina kiinteistä sähköistyksistä atk-järjestelmiin ja paloilmoitinjärjestelmiin.

Sähköurakointi yrityksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Toteutamme sähköurakoinnit yrityksille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Toimistojen, liiketilojen ja hallien urakoinnit ovat erikoisalaamme. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähköurakointi vankalla vuosikymmenien tuomalla kokemuksella.

Sähköurakointi pitää sisällään esimerkiksi:

 • Kiinteät sähköistykset
 • ATK- ja antennityöt
 • Murtojärjestelmät
 • Kameravalvontajärjestelmät
 • Paloilmoitinjärjestelmät
 • Sähkösuunnitelman
 • Sähkötarvikkeet


Ota yhteyttä »

Sähköurakointi Turku - kohteena Burj Ajab hotellin terassi
Dubain Burj Al Arab hotellin terassi

Tehokkaat ja käytännönläheiset ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin

Korjaamme vanhoja sähköistyksiä ja asennamme uusia sähköjärjestelmiä aina valaistuksesta linjasaneerauksiin ja pistorasioihin. Jokainen sähköasennus toteutetaan mahdollisimman energiatehokkaasti ja käytännönläheisesti – asennamme ratkaisuja, jotka toimivat ja kestävät aikaa. Tilan tehokas käyttö ja käyttäjäystävällisyys on meille tärkeää.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu sähköurakointi luo turvallisen tilan, jossa on hyvä oleskella. Käytännönläheiset ja käyttäjäystävälliset ratkaisut tekevät tilasta toimivan.

Ammattimainen sähkömies huolehtii kaikesta

Onnistunut sähköurakointi rakentuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Sähköurakoinnissakin pätee vanha totuus: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnitteluun kannattaa panostaa – kokeneet sähkömiehemme tekevät sähkösuunnitelmat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Materiaalivalinnat tehdään ja työtavat valitaan kohteen tarpeiden pohjalta. Urakointi on alusta loppuun asti kokeneen sähkömiehen käsissä. Mahdolliset ongelmakohdat pyrimme ennakoimaan mahdollisimman tarkasti jo ennen urakan aloittamista, jotta urakka valmistuu sovittujen vaatimusten ja aikataulujen mukaisesti.

Meiltä saat myös kaikki sähkötarvikkeet.

Ota yhteyttä »

Monipuolista osaamista V-S Sähkötech Oy:ltä

Varsinais-Suomen Sähkötech on vuonna 2010 perustettu sähköliike Turussa. Sähköalan kokemusta meiltä löytyy paljon pidemmältä ajalta – olemme tehneet sähkötöitä jo usean vuosikymmenen ajan. Asentajaporukkamme on suhteellisen pieni, meitä on yhteensä noin kuutisen sähköasentajaa. Pieni työporukka takaa joustavuuden. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisilla tavalla, asiakkaan toivomien aikataulujen mukaisesti.

Olemme tehneet melkein kaikkea – aina Dubain Burj Al Arab hotellin terassista Kakolan vanhan vankila-alueen muutostöihin. Meiltä onnistuvat niin isot sähköurakat kuin pienet sähkötyöt – teemme kaikki sähköön liittyvät työt. Jos oma osaamisemme loppuu, meiltä löytyy erinomaisia yhteistyökumppaneita esimerkiksi paloilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmien asennukseen.

Myös sähkösuunnittelu kuuluu kokonaisvaltaiseen sähkötyöhön. Teemme sähkösuunnitelman joko itse tai teetämme sen yhteistyökumppanillamme – toteutustapa määräytyy tapauskohtaisesti.

Sähkötyöt Turussa – Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Copyright © 2018 Varsinais-Suomen Sähkötech Oy