Sähköliike Turku

Varsinais-Suomen Sähkötech Oy:ltä laadukasta palvelua Turussa ja lähiseudulla.

Sähkötyö lähtee aina asiakkaan tarpeista ja toiveista, olipa kyseessä sitten kiinteän valaisimen asennus tai isompi saneeraustyö. Ammattimainen sähköliike osaa huomioida asiakkaan tarpeet ja löytää tilanteeseen sopivat ratkaisut, jotka täyttävät asiakkaan toiveet. Saat kauttamme myös kaikki asennustarvikkeet, kuten johdot, kytkimet ja valaisimet. Teemme kaikkea pistorasioiden ja valaisimien asennuksesta linjasaneerauksiin.

Panostamme ensiluokkaiseen palveluun ja asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ehdottoman tärkeää. Sähköliike Varsinais-Suomen Sähkötech pitää huolta, että sähköistykset on asennettu asianmukaisesti ja toimivat moitteettomasti.

Tarvitsetko sähkömiestä? Ota yhteyttä

Sähköliike Turku - Sähkötyöt urakointina tai pienempinä töinä

Sähköasennukset

Teemme sähkötyöt urakkana tai tuntiperusteisesti – asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme pieniä sähköasennuksia ja korjauksia, kuten kytkimien ja pistorasioiden vaihtoja, valaisimien asennuksia ja valaisinpistokkeiden vaihtoja. Asennamme esimerkiksi liesiä ja kiukaita. Olemme alan ammattilaisia, jotka osaavat neuvoa ja konsultoida asiakasta sähkötyön toteutuksessa.

050 491 1269

Sähköurakointi ja sähkösuunnittelu

Kokonaisvaltaiset ja laajat sähköurakat ovat erikoisosaamistamme. Kun suunnittelet korjaushanketta tai uudisrakennusta, ota meihin yhteyttä.

Asennamme sähköt uudisrakennuksiin sekä teemme korjaus-, huolto- ja muutostöitä. Sähkötyöt toteutamme aina tavalla, joka on mahdollisimman energiatehokas ja käytännöllinen. Sähkösuunnitelman tulee palvella tilaa ja tilan käyttäjiä parhaalla mahdollisella tavalla. Hyvin suunniteltu ja riittävä sähköistys vaikuttaa suuresti tilan viihtyvyyteen ja miellyttävyyteen ja tekee tilasta turvallisen.

Sähköurakointi voi olla suuri tai pienempi kokonaisuus. Sähköliike Varsinais-Suomen Sähkötech työskentelee muun muassa rakennusliikkeille, yrityksille, taloyhtiöille ja yksityishenkilöille. Toteutamme sähköistyksiä esimerkiksi kerrostaloihin, toimistoihin, liiketiloihin, halleihin ja omakotitaloihin.

Teemme kaiken sähkösuunnittelusta, sähkökuviin, asennukseen ja huoltotöihin. Saat kauttamme myös kaikki asennustarvikkeet – käytössämme ovat tunnettujen valmistajien laadukkaat tuotteet.

Kysy lisää sähkötöistä

Aurinkosähköjärjestelmien asennukset

Meiltä löytyy osaamista myös aurinkosähköjärjestelmistä. Aurinkosähkö on aina yksilöllinen ratkaisu. Myös aurinkosähkön hyöty on yksilöllistä: aurinkosähkön kannattavuuteen vaikuttavat muun muassa rakennuksen olemassa oleva lämmitysmuoto, sijainti ja rakennustyyppi. Useimmiten aurinkosähkö on kuitenkin varteenotettava ja kannattava ratkaisu kohteissa, joissa kuluu paljon sähköä päiväsaikaan. Muun muassa teolliset tilat, hallit, toimistot ja pankit saavat huomattavaa hyötyä aurinkosähköstä ja investoinnin takaisinmaksuaika on varsin nopea.

Aurinkosähkö on puhdasta ja uusiutuvaa energiaa – sähköä ilman päästöjä. Ratkaisu on energiatehokas rakennuksissa, joissa kuluu paljon sähköä päivällä. Investoinnin tarkka takaisinmaksuaika vaihtelee kohteen mukaan.

Varsinais-Suomen Sähkötech – Sähköliike Turku

Olemme erittäin kokenut kokenut ja luotettava sähköliike ja toteutamme kaikenkokoisia sähköalan töitä niin Turun alueella kuin kauempanakin. Meillä on vahvaa sähköalan erikoisosaamista niin yritysten, rakennusliikkeiden, taloyhtiöiden kuin yksityishenkilöiden tarpeisiin. Varsinais-Suomen Sähkötech Turku toteuttaa sekä kokonaisvaltaiset sähköurakointipalvelut että pienimuotoiset sähköasennukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkötöistä

Copyright © 2020 Varsinais-Suomen Sähkötech Oy