Sähköurakointi Turku

Sähköurakointi Turku ammattitaidolla Varsinais-Suomen Sähkötechiltä. Sähköurakointi pitää sisällään käytännössä kaikki sähkötyöt, aina pienemmistä sähkötöistä laajoihin sähköistysurakoihin. Teemme töitä sekä urakkasopimuksella että tuntityönä. Toteutus riippuu työn laadusta ja asiakkaan toiveista. Suoritamme sähköurakointia sekä uudiskohteissa että saneeraus- ja muutoskohteissa. Varsinais-Suomen Sähkötech ottaa koko alueen haltuun – toteutamme sähkötyöt kokonaisvaltaisesti aina kiinteistä sähköistyksistä atk-järjestelmiin ja paloilmoitinjärjestelmiin.

Työskentelemme pääasiassa Turun alueella ja ympäri Varsinais-Suomea. Joskus työ vie kauemmas – olemme tehneet sähköurakoita myös Helsingin alueella ja Lapissa. Melkein kaikkea on tehty – yksi erikoisimmista ja kaukaisimmista projekteista, joissa olemme olleet mukana, on Dubain Burj Al Arab hotellin terassi.

Sähköurakointia yrityksille, taloyhtiöille ja rakennusliikkeille

Toteutamme sähköurakoinnit ja sähköasennukset yrityksille, rakennusliikkeille ja taloyhtiöille. Toimistojen, liiketilojen ja hallien sähköurakointi on erikoisalaamme. Meiltä onnistuu kokonaisvaltainen sähköurakointi vankalla vuosikymmenien tuomalla kokemuksella.

Sähköurakointi pitää sisällään mm.

  • Kiinteät sähköistykset
  • ATK- ja antennityöt
  • Murtojärjestelmät
  • Kameravalvontajärjestelmät
  • Paloilmoitinjärjestelmät
  • Sähkösuunnitelman
  • Sähkötarvikkeet

Sähköurakointi Turku Burj Ajab hotellin terassi

Tehokkaat ja käytännönläheiset ratkaisut uudis- ja saneerauskohteisiin

Korjaamme vanhoja sähköistyksiä ja asennamme uusia sähköjärjestelmiä aina valaistuksesta linjasaneerauksiin ja pistorasioihin. Jokainen sähkötyö toteutetaan mahdollisimman energiatehokkaasti ja käytännönläheisesti – asennamme ratkaisuja, jotka toimivat ja kestävät aikaa. Tilan tehokas käyttö ja käyttäjäystävällisyys on meille tärkeää.

Hyvin suunniteltu ja toteutettu sähköurakointi luo turvallisen tilan, jossa on hyvä oleskella. Käytännönläheiset ja käyttäjäystävälliset ratkaisut tekevät tilasta toimivan.

Ammattilainen huolehtii kaikesta

Onnistunut sähköurakointi rakentuu asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Sähköurakoinnissakin pätee vanha totuus: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Suunnitteluun kannattaa panostaa – kokeneet sähkömiehemme tekevät sähkösuunnitelmat yhteistyössä asiakkaan kanssa. Materiaalivalinnat tehdään ja työtavat valitaan kohteen tarpeiden pohjalta. Sähköurakointi on alusta loppuun asti kokeneen sähkömiehen käsissä. Mahdolliset ongelmakohdat pyrimme ennakoimaan mahdollisimman tarkasti jo ennen urakan aloittamista, jotta urakka valmistuu sovittujen vaatimusten ja aikataulujen mukaisesti.

Meiltä saat myös kaikki sähkötarvikkeet.

Sähköurakointi Turku - Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Lue lisää sähköliikkeestämme »

Sähköurakointi Turku - työntekijämme asennustyössä

Varsinais-Suomen Sähkötech on joustava ja ripeä sähköalan ammattilainen, joka pyrkii palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Emme koskaan jätä ketään odottamaan, vaan hoidamme työt heti, kun se on mahdollista – usein joustamme omista aikatauluistamme, jotta työ saadaan hoidettua asiakkaan toivomalla aikataululla.

Sähköurakointi Turku | Sähkötyöt Turku | Sähköliike Turku

Copyright © 2017 Varsinais-Suomen Sähkötech Oy