Sähkötyöt Turku

Sähkötyöt Turku ammattitaidolla Varsinais-Suomen Sähkötech Oy:ltä. Otamme pienemmät sähkötyöt sekä suuremmat sähköurakat kokonaisvaltaisesti haltuun. Palvelemme asiakkaita laaja-alaisesti aina taloyhtiöistä yrityksiin ja rakennusteollisuuteen. Asiakas voi luottaa meihin, eikä hänen tarvitse miettiä, kuka tekee minkäkin osa-alueen. Meiltä löytyy osaamista ja yhteistyökumppaneita hommaan kuin hommaan. Varsinais-Suomen Sähkötech (Sähkötyöt Turku) – asennamme kiinteät sähköistykset, atk- ja antenniverkot ja kauttamme saat myös murto-, kameravalvonta- ja palovaroitinjärjestelmät.

Sähkötöiden lisäksi saat meiltä kaikki työn vaatimat tarvikkeet aina kytkimistä johtoihin ja valaisimiin.

Toteutamme muun muassa:

  • Kokonaisvaltaiset sähköurakoinnit uudisrakennuksiin ja saneerauskohteisiin
  • Sähkökorjaukset ja huoltotyöt
  • Pienasennukset
  • Muutostyöt
  • Aurinkosähköjärjestelmät
  • Sähkösuunnitelmat ja sähkökuvat

Sähkötyöt Turku - Olemme toteuttaneet sähkötöitä kohteessa Burj Al Arab

Sähkötyöt ovat lakisääteisiä ja kuuluvat ammattilaiselle, joka pitää huolen, että sähköt on asennettu asianmukaisesti ja järjestelmät toimivat moitteettomasti. Kaikki asentajamme ovat sähkötöiden ammattilaisia ja hinta-laatu suhteemme on kohdallaan. Toteutamme sekä uudisrakennusten että saneerauskohteiden kaikki sähkötyöt.

Teemme töitä sekä urakkaperusteisesti että tuntihinnalla.

Sähkötyöt Turku - Monipuolista osaamista

Olemme tehneet melkein kaikkea – aina Dubain Burj Al Arab hotellin terassista Kakolan vanhan vankila-alueen muutostöihin. Meiltä onnistuvat niin isot sähköurakat kuin pienet sähkötyöt – teemme kaikki sähköön liittyvät työt. Jos oma osaamisemme loppuu, meiltä löytyy erinomaisia yhteistyökumppaneita esimerkiksi paloilmoitin- ja kameravalvontajärjestelmien asennukseen.

Myös sähkösuunnittelu kuuluu kokonaisvaltaiseen sähkötyöhön. Teemme sähkösuunnitelman joko itse tai teetämme sen yhteistyökumppanillamme – toteutustapa määräytyy tapauskohtaisesti.

Joustavaa palvelua

Toimitusaika riippuu työn suuruudesta ja vaatimuksista. Normaalisti teemme työt asiakkaan tarpeen mukaan asiakkaan toivomassa aikataulussa. Palvelemme asiakkaitamme jopa liian hyvin – joustamme itse omissa töissämme, jotta saamme tehtyä sähkötyöt asiakkaan toivomusten mukaisesti. Meitä ei joudu koskaan odottamaan, olemme joustavia ja tarkkoja ammattilaisia.

Urakoimme myös Turun ulkopuolella

Työskentelemme pääasiassa Turussa ja muualla Varsinais-Suomen alueella, mutta olemme tehneet sähkötöitä myös esimerkiksi Helsingissä ja Rukalla. Varsinais-Suomen ulkopuolelle lähteminen ei ole ongelma.

Sähkötyöt Turku - Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

Varsinais-Suomen Sähkötech on perustettu vuonna 2010. Sähköalan kokemusta meiltä löytyy paljon pidemmältä ajalta – olemme tehneet sähkötöitä jo usean vuosikymmenen ajan. Asentajaporukkamme on suhteellisen pieni, meitä on yhteensä noin kuutisen asentajaa. Pieni työporukka takaa joustavuuden. Palvelemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisilla tavalla, asiakkaan toivomien aikataulujen mukaisesti.

Katso lisätietoa sähköliikkeestämme »

Sähköurakointi Turku | Sähkötyöt Turku | Sähköliike Turku

Copyright © 2017 Varsinais-Suomen Sähkötech Oy